//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441486681_90.png

//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441499872_78.png//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441557512_89.png
//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441637161_91.png//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441650491_25.png
//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441664653_00.png//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441820919_79.png
//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441994354_64.png//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441500019_62.png

 

Cserét a Chatben kérhetsz!

 

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Szabad Lelkek
Indulás: 2015-09-04
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Információk és történet

Kezdjük az oldal alakulásának történetével, talán még 2012-2013 környékén kezdtem el egy könyvet írni, Őseink földjén címmel, amiben a lány vissza utazott az álmaiban a honfoglalás idejére, na igen itt kezdődik az első baki. Ugyan is a szerepjáték az kizárólag abban az időben játszódik, de az alap sztorit így már tudjátok is. Én vezettem elsőnek az előző játékot is, amelyet bekellett szüntetni, hiszen akkor még javában tanuló voltam és az iskola körül forgott az életem.

A szerepjátékban vannak kifejezett eventek, amelyek minden törzs életében megjelennek, ilyen például havonta egyszer egy bizonyos tábortűz, ahol a törzsfőnk ( nevezzük így ) megjelenik és elmondja az elkövetkező hét eseményeit. Ezen minden törzsitagnak ajánlott megjelenni. (Nyugi soha nem hétköznap, mi is jobban díjjazuk a hétvégi felállást! ;)  )

Egyszerre több törzs van, ezek pedig az ősmagyar nép hitvilágában és életében különleges helyet foglaltak el. Egy fő törzs van, melyet mindenki tisztel, ez nem más mint a Turul törzs, hiszen ki ne ismerné a magyarok bejöveteléhez fűződő legendát, illetve Emese történetét? Na ugye.

Fontos, hogy mielőtt igényelsz egy karaktert tisztában legyél a szabályokkal, hiszen ha nem tartod be őket, akkor akár ki is zárhatunk az oldalról.

Szabályzat:
- Nem vagyunk gépek, igen ezt fontos megemlítenem, Én (Askam) dolgozok, míg Leos tanuló. Szóval ha valami nem készül el egyből, akkor ezaz oka.
- Adatlap helyes kitöltése. Igen!!!! Fontos, mert így sokkal gyorsabban eltudjuk készíteni az igényelt karaktert.
- A reagok minimum 3-4 mondatból álljanak, esztétikailag lehetőleg olvasható legyen. Na és a helyesírásra is figyelj! Nem kell profinak lenni, csak az alapvető dolgokra kéne figyelni.
- Nincs maximum karakter szám, a lényeg, hogy írj is velük! Ha más van 2 női karaktered, harmadiknak karakternek férfinak kell lennie! (Ezzel próbáljuk elérni azt, hogy ne legyenek a nők túlnyomó többségben. )
- Ha egy karakter inaktív állapotba kerül ( Ez az adatlapon van feltüntetve ) 2 heted van, aktív állapotba helyezni, ezt azzal tudod elérni, hogy írsz vele, vagy csupán jelzed a chatben vagy emailen.
- Ahoz, hogy játszani tudj elkell, hogy készüljön a karakter ez átlagosan 1-2 nap, de akár több is!
- Az igénylés Regisztrációhoz kötött, ezzel tudjuk figyelni az aktivitást is.
- A karakterek neve kizárólag MAGYAR lehet, ezekhez példát  itt találtok: Női Nevek    ||     Férfi Nevek
- A képeken, nem lehetnek modern ruhában a karakterek, a legmegfelelőbb ilyen: Példa01 de még ezt is elfogadjuk végső esetben. Példa02
- Egy karakter, csupán egy pozíciót tölthet be a törzsben és csak egy törzsben lehet! Remélem ezt nem kell tovább magyaráznom.
- A Reagban mindig különítsd el a gondolatokat, a - Beszédtől és a cselekvéstől.
- Ha valami nem megy, inkább kérdezz és kérj segítséget tőlünk!

Pozíciók
- Törzsfőnök ( Törzsenként 1, FÉRFI KARAKTER )
- Táltos ( Törzsenként 1 )
- Harcos ( Nincs megszabva )
- Vadász ( Nincs megszabva )
- Pozíció nélküli ( Általában nők, akik csak a gyerekeket nevelik )
Segítségek

A megfelelő karakter keresése nehéz, ebben szeretnénk most segíteni. Néhány kifejezéssel nagyon gyorsan lehet megfelelő karaktert találni. Továbbá összegyűjtöttünk néhány oldalt, ahol remek képek vannak.  Ha így se találod a megfelelőt, szívesen segítünk! :)

- Pinterest || Vikings, Viking Woman, Celtic Warrior, Celtic Woman, Celtic Men.
- Deviantart || Vikings, Viking Woman, Celtic Warrior, Celtic Woman, Celtic Men, Celtic Cosplay, Vikings Cosplay

Extra Karakterek néven, összegyűjtöttünk néhányat amiket nyugodtan lehet használni, hátha így valaki megtalálja a tökéletest. Őket itt találjátok!

EXTRA KARAKTEREK

Törzsek

//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441467223_32.png//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441467223_03.png//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441467223_44.png//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441467223_36.png//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441467388_68.png

A képre kattintva találsz róluk információt!

igényléshez leadandó adatok
- Név
- Kor
- Jellem 5 mondat minimum!
- Család 5 mondat vagy felsorolás pozícióval (Pl.: Apa - Törzsfő...stb. ) !
- Előtörténet 5 mondat minimum!
- Választott törzs
- Választott pozíció
- Állat neve, fajtája, kora, neme és képe ( ha van. )
- Neved
- Elérhetőséged
- Képek

//oseinkfoldjen.gportal.hu/portal/oseinkfoldjen/image/gallery/1441457997_80.png


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg